Calamiteiten support is binnen ons bedrijf een activiteit die is ontstaan uit een combinatie van onze huidige diensten, zoals grondwerk, containers/transport en de veeg- en reinigingsdiensten.

Al meerdere jaren zijn wij actief in het verzorgen van wegafzettingen, daarnaast worden onze veeg- en reinigingsdiensten ingezet. We worden ingezet door Rijkswaterstaat, wat sinds enkele jaren wordt aanbesteed.

Een jonge activiteit binnen ons calamiteiten support is het uitvoeren diverse werkzaamheden bij milieudelicten.

Totaalpakket

Wij kunnen een compleet pakket aanbieden van het plaatsen van wegafzetting, omleidingsroutes, reinigings- en herstelwerkzaamheden tot grondsanering.

We werken onderandere voor Rijkswaterstaat, provincies, landelijke- en plaatselijke aannemers, gemeenten, transporteurs, parkbeheerders, verzekeraars, etc.

Verder zijn we in het bezit van verschillende soorten tekstwagens, waarmee we snel informatie kunnen doorgeven aan de weggebruiker, bij calamiteiten, evenementen en andere wegwerkzaamheden. Ook beschikken we over een diversiteit aan reinigingsmachines, waarmee we oliesporen of andere vervuilingen kunnen verwijderen. Vakbekwaamheid staat bij ons voorop; wij zijn in het bezit van VCA-certificering en erkende verkeersregelaars.