Al meerdere jaren zijn wij actief binnen het incidenten-support. Naast deze tak hebben wij ons medewerkers en materieel gekeurd om werkzaamheden uit te voeren bij drugsdumpingen. Het opruimen van drugsdumpingen voeren wij uit met diverse partners.

In de afgelopen jaren is de productie van synthetische drugs drastisch toegenomen. Bij de productie van drugs komen verschillende afvalstoffen tot stand. Deze afvalstoffen worden gedumpt, vaak in buitengebieden, bossen of agrarische landerijen. De gedumpte chemicaliën zijn risicovol voor mens en dier, natuur en milieu. Het gevaar zit in de aard van de stoffen in combinatie met de verpakkingen die niet gemaakt zijn voor het afval wat erin opgeslagen is. Naast de stof is ook de damp die vrij kan komen, gevaarlijk voor mens en dier.

Waar beschikken wij over?

Een selectieve groep van werknemers beschikken over de juiste keuring om de gedumpte stoffen te verpakken of over te pompen in vaten. Naast dat onze medewerkers zijn gekeurd, beschikken wij ook over het juiste materieel en materiaal om deze werkzaamheden uit te voeren. Bent u benieuwd naar onze materialen, bekijk deze dan hier.

Wij beschikken over een ADR-voertuig om chemische stoffen te transporteren, nadat deze zorgvuldig zijn verpakt. Onze werknemers beschikken ook over de juiste papieren om de stoffen te mogen transporteren.

Onze opdrachtgevers

Diverse gemeenten, provincies en bedrijven maken gebruik van onze diensten.