Van der Kolk-Zwolle beschikt over een divers wagenpark als het gaat om onze veeg- en reinigingsdiensten. Dit wagenpark hebben wij door de jaren heen opgebouwd. Wij hebben de machines aan de hand van de vraag uit de markt aangepast, om zo aan de wensen van de klant te voldoen.

Voor wie werken we?

Wij werken o.a. voor gemeenten, provincie en landelijke overheden. Ook werken we voor diverse aannemers, particuliere bedrijven en wegenbouwers.

Ons veegmachinepark bestaat uit veegzuigwagens met een werkbreedte van 1,3 tot 3 meter. Daarnaast beschikt ons wagenpark over wegdekreinigers die ingericht zijn voor het reguliere werk. Ook hebben we wegdekreinigers die aangepast zijn voor de calamiteiten; deze wegdekreinigers kunnen oliesporen verwijderen. De wegdekreinigers zijn voorzien van een chemicaliënbalk en vlakstralers.

Veelzijdig, Flexibel en Vakbekwaam

Onze machines kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet. Zo zorgen wij voor reinigingswerkzaamheden bij asfalteringswerkzaamheden, het vegen en reinigen van bedrijfsterreinen, reinigen van waterdoorlatende bestrating en het schoonvegen van straatwerk. 

Naast het vegen en reinigen kunnen wij ook zorgen voor het het ledigen van straatkolken. Klik hier voor meer informatie.