Van der Kolk-Zwolle bezit een groot aantal containers, variërend in grootte van 240 liter tot en met 20m³. Deze containers zijn geschikt voor diverse soorten afval, waaronder bouwafval, puin, hout, grond, zand, inboedel en dergelijke. Voor ieder soort afval leveren wij u de juiste container.

Het container systeem waar van der Kolk-Zwolle over beschikt is het zogeheten portaalarm systeem. Met dit systeem zijn wij in staat om uw container op alle terreinen te plaatsen. Zelfs in smallere straten, op parkeerplaatsen en in kleine ruimtes.

Naast containers leveren wij ook bigbags, ideaal voor het afvoeren van kleine hoeveelheden afval of wanneer u geen plaats heeft voor een container. De bigbags kunnen door ons gevuld worden met ophoogzand of grond. Ook kunt u lege bigbags bestellen, waarin u kleine hoeveelheden tuinafval, puin of grond in kwijt kunt. Deze kunnen wij dan op een later moment komen ophalen.

SNELLE LEVERING

Bestelt u op werkdagen voor 12:00 uur uw container, dan kunnen wij meestal dezelfde dag nog leveren! Wij leveren onze containers onder andere in Zwolle, Stadshagen, Kampen, IJsselmuiden, Genemuiden, Hasselt en omstreken.