Van der Kolk-Zwolle houdt zich al jaren bezig met Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW). We beschikken over een veelzijdig wagen- en machine park. Onze opdrachtgevers zijn overheden, aannemers, bedrijven en particulieren. Dit kan op basis van uren of als aangenomen werk. Met onze machines kunnen we zowel grondverzet als cultuurtechnische werkzaamheden verrichten.

De mogelijkheden

Naast de gebruikelijke grondverzet machines zoals: mini-, mobiele-, rupskranen en grondkippers, hebben wij ons ook gericht op het kleinere segment. Hierbij kunt u denken aan machines die een minimale doorgang hebben. Zo hebben we een minikraan, loopdumper en een laadschop die door een deur opening (80 cm) kunnen. Deze machines zijn vooral gemakkelijk in smalle achtergangen en (kleine)tuinen. Kijk hiervoor gerust eens bij ons materieel.

Al onze kranen kunnen worden voorzien van extra’s zoals: puinbak, kantelbak, sorteergrijper, palletvork, stenenklem en maaikorf. Uiteraard ontbreekt het kraanboek niet. Op cultuurtechnisch gebied beschikken we over een zeer uitgebreid machinepark. Met deze machines verzorgen we zowel aanleg als onderhoud aan dijken, bermen en grasland, met het door u gewenste resultaat.

Een goede ondergrond is de basis voor een goede tuin. Met onze machines kunnen we uw tuin naar wens aanleggen. Hierbij kunt u denken aan het afgraven en aanvullen van uw tuin met (tuin)grond en (bestratings)zand. Vooraf bespreken we met u uw wensen voor de tuin. Heeft u vragen, of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende afspraak of offerte? Neemt u dan gerust contact met ons op.