Naast het reinigen van wegdekken worden wij ook opgeroepen om te assisteren bij bodemsaneringen. Zo ook afgelopen week op de A32, dit op de oprit bij Steenwijk. Hier was een oliejerrycan in de berm gegooid en dit zorgde ervoor dat de berm verontreinigd was. Voor onze opdrachtgever hebben wij deze calamiteit opgepakt.  Dit in samenwerking met een bedrijf die gespecialiseerd is in bodemsanering.

Het uitvoeren van de bodemsanering

We zijn ter plaatste gegaan met onze Ginaf knijperauto en mini-kraan om de berm af te graven en te ontdoen van de verontreiniging. Nadat een deel van de berm was afgegraven heeft Tauw, een gespecialiseerd bedrijf in bodemsanering, de grond geïnspecteerd en de sanering verder uitgevoerd. Tenslotte is de berm weer aangevuld met schone grond, en is het geheel weer netjes achterlaten.

Naast het verzorgen van de grondwerkzaamheden, hebben wij als bedrijf gezorgd voor de verkeersmaatregelen. Zo was de oprit afgesloten met onze botsabsorber. Daarnaast hadden wij het verkeer gewaarschuwd met een voorwaarschuwingskar en het verkeer omgeleid met een tekstwagen. Verder is er gezorgd voor verlichting in het werkvak met één van onze mobilights.

 

Bekijk ook ons vorig nieuwsbericht: Oprit A28 Harderwijk bezaaid met slib. 

hulp nodig?

Bij:
- Wateroverlast
- Stormschade
- Vervuild wegdek
- Stroomstoring
- Verkeershinder
- Graffiti verontreiniging
- Milieudelicten
- Drugsdumpingen

Bel: 0800 8043 of neem contact op.

Neem contact op