Afgelopen dinsdagavond is er veel schade ontstaan in de kop van Overijssel. Zware windstoten en regenval waren hier de oorzaak van. Door de zware windstoten is er een valwind ontstaan. Dit heeft geleid tot schade langs o.a. de N764 ter hoogte van IJsselmuiden en de N334 ter hoogte van Zwartsluis. Door de valwind, die een strook van vernielingen heeft achtergelaten, waren er verschillende toppen uit bomen gebroken en bomen omgewaaid.

Stormschade

In de nacht van dinsdag op woensdag, toen de storm net over Overijssel raasde, werden wij opgeroepen om langs de N334 verschillende takken uit bomen te zagen en bomen veilig te stellen. Niet veel later zijn wij doorgereden naar de N764, waar inmiddels de brandweer de meeste takken al van de weg had gehaald, om hier gevaarlijk hangende takken weg te zagen. Eenmaal toen het licht werd en de storm ging liggen, was de schade goed te zien. Woensdag overdag hebben we op de N764 met divers materieel de loshangende takken weggezaagd en het fietspad vrij gemaakt van takken.

Verkeersmaatregelen tijdens de werkzaamheden

Tijdens deze werkzaamheden hebben wij diverse verkeersmaatregelen genomen, om zo veilig onze werkzaamheden uit te kunnen voeren. Zo hebben we met botsabsorbers en verkeersregelaars het verkeer rondom de werkzaamheden heen geleid.

Heeft u ook te maken van het ongemak tijdens verschillende weersinvloeden, zoals wateroverlast of stormschade. Wij zijn 24/7 bereikbaar en beschikbaar via ons calamiteitennummer: 0800-8043

hulp nodig?

Bij:
- Wateroverlast
- Stormschade
- Vervuild wegdek
- Stroomstoring
- Verkeershinder
- Graffiti verontreiniging
- Milieudelicten
- Drugsdumpingen

Bel: 0800 8043 of neem contact op.

Neem contact op