Afgelopen dinsdag hadden we meerdere calamiteiten, maar twee van deze calamiteiten hadden iets gemeen. Beide calamiteiten hadden te maken met beton. Zo kregen we dinsdagmorgen de melding dat op de A28 tussen knooppunt Lankhorst en Ommen betonplaten op de weg lagen. Deze betonplaten waren van een vrachtwagen gevallen. Door dit ongeluk waren een deel van de ochtend twee rijbanen afgesloten.

We zijn met divers materieel ter plaatse gegaan. Zo hebben we met tekstwagens een omleidingsroute ingesteld. Daarnaast zijn we met botsabsorbers ter plaatste gegaan, dit in opdracht en samenwerking met Van der Lee. Ook hebben we na de bergingswerkzaamheden met onze wegdekreiniger het wegdek schoon geveegd.

Aan het einde van de morgen kregen we de melding op de N362 bij Appingedam. Hier was een betonmixer gekanteld en dit leidde tot enige overlast voor het verkeer. De betonmixer zat namelijk nog vol beton en moest geborgen worden. We zijn hier ook met onze Renault wegdekreiniger ter plaatste gegaan. We hebben hier voor en na de bergingswerkzaamheden de weg gereinigd.

Filmpje: Bergingswerkzaamheden betonmixer N362 Appingedam

hulp nodig?

Bij:
- Wateroverlast
- Stormschade
- Vervuild wegdek
- Stroomstoring
- Verkeershinder
- Graffiti verontreiniging
- Milieudelicten
- Drugsdumpingen

Bel: 0800 8043 of neem contact op.

Neem contact op