Een vrachtwagen vol met zand is afgelopen maandagmiddag gekanteld op de N762 ter hoogte van Sint Jansklooster. De weg tussen Vollenhove en de Blauwe Hand. De gekantelde vrachtwagen zorgde voor veel hinder, dit leidde ertoe dat de N762 tot laat in de avond afgesloten is geweest voor het verkeer.

Voordat de berging plaats kon vinden, is de vrachtwagen ontdaan van zijn lading zand. Eenmaal nadat de vrachtwagen leeg gemaakt was, is de vrachtwagen afgesleept door de berger.

Onze werkzaamheden

Intussen dat deze werkzaamheden plaatsvonden, hebben wij de weg volledig afgesloten voor het verkeer. Met verschillende verkeersmaatregelen, zoals botsabsorbers, voorwaarschuwingskarren en verkeersregelaars hebben we het verkeer omgeleid. Toen inmiddels de avond viel hebben we met een mobilight het kruispunt verlicht, om zo de werkzaamheden te kunnen vervolgen.

Op de plaats van het ongeval hebben we een lantaarnpaal veilig gesteld, die geraakt was door de vrachtwagen. Daarnaast waren er verschillende krassen ontstaan in het wegdek, die we herstelt hebben met een twee componenten mortel. Tenslotte hebben we het kruispunt volledig gereinigd met onze wegdekreiniger.

Dit incident geeft een goede indruk hoe onze diensten samenkomen. En laat onze flexibiliteit en veelzijdigheid zien.

hulp nodig?

Bij:
- Wateroverlast
- Stormschade
- Vervuild wegdek
- Stroomstoring
- Verkeershinder
- Graffiti verontreiniging
- Milieudelicten
- Drugsdumpingen

Bel: 0800 8043 of neem contact op.

Neem contact op