Afgelopen week hebben wij zowel met onze mobiele kraan als mini-kraan diverse grondwerkzaamheden uitgevoerd in een stadstuin in Zwolle.

Onze werkzaamheden

In opdracht en in samenwerking met Hoveniersbedrijf Kleine Veer hebben we eerst de hele tuin leeggemaakt. Zo hebben wij enkele grote bomen en beplating verwijderd en hebben wij de tuin gedeeltelijk afgegraven. Deze werkzaamheden zijn uitgevoerd met onze Volvo Mobiele kraan 16 tonner en voor de afvoer hebben gebruik gemaakt van de onze gronddumper.

Toen het grove werk achter de rug was, kon de mobiele kraan plaats maken voor de mini kraan 3.5 tonner. Deze kraan is geschikt voor de preciezere werkzaamheden. Zo hebben wij een trampoline ingraven en het de schone tuingrond over de tuin verspreid. Nadat onze taak er op zat, kon hoveniersbedrijf Kleine Veer zorgen voor de aankleding van de tuin.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin, neem dan eens contact met ons op. Voor aankleding van uw tuin, neem gerust eens een kijkje op de site van Hoveniersbedrijf Kleine Veer.

hulp nodig?

Bij:
- Wateroverlast
- Stormschade
- Vervuild wegdek
- Stroomstoring
- Verkeershinder
- Graffiti verontreiniging
- Milieudelicten
- Drugsdumpingen

Bel: 0800 8043 of neem contact op.

Neem contact op