Ook dit jaar mochten wij weer zorgen voor de opruimwerkzaamheden rond koningsdag en bevrijdingsdag op de Grote Voort te Zwolle. Jaarlijks houdt High Energy events hier een drietal evenementen waar jaarlijks zo’n 65.000 bezoekers op af komen. Op 29 april, 30 april en 5 mei vonden hier de evenementen Coen & Sander’s Koningsnacht Spektakel , Kingdance en Dance for Liberation plaats. Tijdens deze evenementen waren op twee podia, verschillende muziekgenre’s te horen.

Omliggende toegangswegen

Tijdens het evenement hebben wij de omliggende toegangswegen schoon gehouden van plastic bekers, glas, blikjes en divers ander afval. Dit om te zorgen dat het afval niet verder weg zou waaien en de toegangswegen schoon bleven voor de bezoekers en de andere verkeersdeelnemers. Ook hebben we vanaf het station Zwolle, met diverse tekstwagens het publiek naar het festivalterrein geleidt.

Schoonmaken van terrein

Drie ochtenden waren we in alle vroegte met een team van collega’s ter plaatse om het evenemententerrein schoon te maken. Met onze Ravo Veegzuigwagen konden we het meeste afval opvegen. Daarnaast hebben we met diverse ander klein materieel, zoals bladblazers en harken, de plaatsen schoongemaakt waar de veegauto niet bij kon.

Naast een verhard terrein, was een deel van het terrein onverhard. Voor het evenement waren hier houten vlonders geplaatst. Met diverse Quads hebben wij het afval hier vanaf geschoven.

Overigens was dit het laatste jaar dat dit evenement op deze locatie gehouden werd. Volgend jaar zullen deze evenementen gehouden op steenworp afstand van het oude terrein.

hulp nodig?

Bij:
- Wateroverlast
- Stormschade
- Vervuild wegdek
- Stroomstoring
- Verkeershinder
- Graffiti verontreiniging
- Milieudelicten
- Drugsdumpingen

Bel: 0800 8043 of neem contact op.

Neem contact op