Vorige week hebben wij voor de Provincie Overijssel een sanering uitgevoerd aan de Kranenburgweg. Dit ter hoogte van de kruising met de A28 en N340. In de ochtend was hier een ongeval gebeurd tussen een auto en vrachtauto. Door dit ongeval was er een grote hoeveelheid diesel op het wegdek gekomen. Ook was er een behoorlijk aantal liters diesel in de berm beland.

Werkzaamheden

In de ochtend zijn we met onze wegdekreiniger ter plaatste gegaan, om de diesel van het wegdek te verwijderen. In overleg met de provincie hebben wij die avond de sanering uitgevoerd. Naast het verzorgen van de sanering hebben wij ook voor de afzetting verzorgd. Zo hebben we verschillende wegdelen afgezet met pijlwagens. Daarnaast hebben wij het werkgebied afgezet met een botsabsorber. Dit alles om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren. Ook hebben we met voorwaarschuwingskarren het verkeer van de afrit van de A28 gewaarschuwd.

De sanering

Het werkelijke saneren is uitgevoerd in samenwerking met een gespecialiseerd bodemonderzoek bedrijf. In totaal hebben wij met onze Volvo Mobiele kraan een stuk van 40 meter afgegraven, dit met toeziend oog van de milieudeskundige. In samenwerking met Pekkeriet hebben we schone grond in de berm aangebracht en het geheel weer netjes opgeleverd aan de wegbeheerder.

 

Bekijk ook ons vorig nieuwsbericht: Roosterreiniger herplaatsen 

hulp nodig?

Bij:
- Wateroverlast
- Stormschade
- Vervuild wegdek
- Stroomstoring
- Verkeershinder
- Graffiti verontreiniging
- Milieudelicten
- Drugsdumpingen

Bel: 0800 8043 of neem contact op.

Neem contact op