Naast dat wij enkele voetbalclubs en tractorpulling teams sponsoren, sponsoren wij ook Nikai 4 Life. Nikai 4 Life is een stichting die streeft naar de verhoging van de genezingskans van kinderkanker. Daarnaast streeft de stichting naar wetenschappelijk onderzoek van rhabdoïde tumoren, een bijzondere vorm van kinderkanker.

Zwolse Marathon

Om geld in te zamelen heeft de organisatie van de Zwolse Marathon 50 startbewijzen ter beschikking gesteld. Inmiddels zijn al deze startbewijzen in het bezit van 50 supersportieve (sponsor) lopers. Deze lopers hebben al zo’n €16.500 euro opgehaald voor verder onderzoek naar rhabdoïde kinderkanker. Tijdens de Marathon zullen de lopers in het Nikai 4 Life runningshirt lopen, waar wij hoofdsponsor van zijn.

Naast dat wij hoofdsponsor zijn van het runningshirt, hebben wij afgelopen maanden onze Wegdekreiniger Volvo S12000 beplakt met het Nikai 4 Life logo.

”Samen sterk tegen kinderkanker”

Wilt u meer informatie over de stichting of wilt u een financiële bijdrage doen, neem dan eens een kijkje op de site van Nikai 4 Life.

hulp nodig?

Bij:
- Wateroverlast
- Stormschade
- Vervuild wegdek
- Stroomstoring
- Verkeershinder
- Graffiti verontreiniging
- Milieudelicten
- Drugsdumpingen

Bel: 0800 8043 of neem contact op.

Neem contact op