Afgelopen jaar zijn we met onze diensten bij meerdere muziekevenementen betrokken geweest. Zo hebben wij bij grote buiten evenementen als Kingdance/Dance4liberation, Dancetour en Nacht van Oranje in Emmeloord opruimwerkzaamheden mogen uitvoeren. Ook bij diverse indoor-evenementen in de IJsselhallen in Zwolle hebben we onze diensten mogen uitvoeren.

Reinigings- en opruimwerkzaamheden

Inmiddels is het buitenseizoen voor muziekevenementen voorbij en worden de evenementen binnen gehouden. Zo hebben we afgelopen weekend geassisteerd bij Super Fout, het muziekevenement vol foute muziek, in de Evenementenhal in Hardenberg. Na de feestvreugde hebben wij met onze Ravo de hal volledig aangeveegd.

Waarom inzet van de Ravo?

Tijdens de opruimwerkzaamheden bij Super Fout hebben wij gebruik gemaakt van onze Ravo. Bij indoor-evenementen hebben we te maken met een beperkte werkruimte. Vaak staan op diverse punten podia, eetgelegenheden en andere obstakels. Door de afmetingen en daarnaast de kleine draaicirkel van onze Ravo, is deze auto geschikt om op een efficiënte en effectieve manier het afval opruimen.

Naast het vegen hebben wij nadat de hal leeg was met onze wegdekreiniger Mercedes Actros de hal gereinigd. op deze manier was de hal weer schoon voor opbouw van het volgende evenement.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij kunnen bieden tijdens evenementen of wilt u meer weten over onze Ravo. Neem dan gerust contact met ons op.

Reinigen Evenementenhal Hardenberghulp nodig?

Bij:
- Wateroverlast
- Stormschade
- Vervuild wegdek
- Stroomstoring
- Verkeershinder
- Graffiti verontreiniging
- Milieudelicten
- Drugsdumpingen

Bel: 0800 8043 of neem contact op.

Neem contact op