Zaterdag 9 februari vond het jaarlijkse evenement indoor Tractor Pulling weer plaats in de IJsselhallen in Zwolle. In een middag- en avondsessie lieten nationale en internationale deelnemers hun tractoren verschijnen op de baan.

Zoals misschien al bekend is bij jullie, is dat wij al meerdere jaren dit prachtige evenement in de IJsselhallen sponsoren. Ook sponsoren wij verschillende teams binnen deze sport, zoals Pullingteam Screamin Bobcat. Neem zeker eens een kijkje op hun Facebook-pagina voor het laatste nieuws bij dit team. Ook sponsoren wij al jaren pulling team The Judge en de Predator.

Reinigen na afloop van het evenement

In de week na dit evenement, moest er natuurlijk ook weer opgeruimd worden. Bij tractorpulling wordt er gebruik gemaakt van een kleibaan. Afgelopen donderdag hebben wij de hal, waar dit evenement gehouden is, volledig gereinigd. Dit nadat de hal was ontdaan van de kleibaan. We hebben de gehele hal gereinigd en aangeveegd met onze Volvo Wegdekreiniger. De hal is zo weer schoon voor het volgende evenement.


hulp nodig?

Bij:
- Wateroverlast
- Stormschade
- Vervuild wegdek
- Stroomstoring
- Verkeershinder
- Graffiti verontreiniging
- Milieudelicten
- Drugsdumpingen

Bel: 0800 8043 of neem contact op.

Neem contact op