Zaterdag 21 september vond op Attractiepark Slagharen de Univé Familiedag plaats. Tijdens deze Univé Familiedag konden Univé-leden met vrijkaartjes een dagje genieten in Attractiepark Slagharen.

Verkeersmaatregelen

Tijdens deze Familiedag mochten wij voor de verkeersmaatregelen zorgen rondom het evenement. Doorstroming op de toegangswegen was voor ons topprioriteit. Ten eerste om het overige verkeer zo min mogelijk tot last te zijn en opstoppingen te voorkomen. Verder was het zaak dat de families zo snel mogelijk van hun dag in Attractiepark Slagharen konden genieten. Dit hebben kunnen bereiken door inzet van onze verkeersregelaars. Daarnaast hebben wij een omleidingsroute in werking gezet.

Tijdens de toestroom van de bezoekers hebben wij gebruik gemaakt van een dynamische omleidingsroute. Op deze manier konden wij het verkeer via een andere route naar het attractiepark leiden, wat resulteerde in een betere doorstroom.

Binnenkort een evenement en wilt u verkeersmaatregelen treffen. Neem dan gerust eens contact met ons op. Daarnaast kunt u eens een kijkje nemen bij ons materieel.


hulp nodig?

Bij:
- Wateroverlast
- Stormschade
- Vervuild wegdek
- Stroomstoring
- Verkeershinder
- Graffiti verontreiniging
- Milieudelicten
- Drugsdumpingen

Bel: 0800 8043 of neem contact op.

Neem contact op