Afgelopen vrijdag zijn wij met ons materieel uitgerukt om te assisteren bij een grote vrachtwagen brand op de A6 ter hoogte van Lelystad. Deze brand is eind van de ochtend ontstaan, waardoor de A6 enige uren is afgesloten geweest voor het verkeer.

Vrachtwagen brand

Begin van de middag kregen wij de melding van onze opdrachtgever om met ons hulpverleningsvoertuig en diverse verkeersmaatregelen te plaatse komen om te assisteren zowel op als langs de A6.

Het hulpverleningsvoertuig heeft geassisteerd op de plek van het ongeval. Doordat de vrachtwagencombinatie volledig was uitgebrand, was berging op de normale manier niet mogelijk. Door gebruik te maken van de knipvoorzieningen van dit hulpverleningsvoertuig hebben wij de vrachtwagen in delen geknipt en geslepen.

Verkeersmaatregelen rondom het ongeval

Naast de inzet bij het ongeval zelf is op het andere weghelft het verkeer geattendeerd met een tekstwagen. Op de andere weghelft was inmiddels een kijkersfile ontstaan, waardoor het verkeer op file geattendeerd moest worden.

Verder hebben wij op de oprit van de A6 ter hoogte van de N352 bij Urk het verkeer omgeleid. Dit om langere files op de A6 te voorkomen.

Voor nog meer foto’s neem eens een kijkje op de site van NWV foto: Klik hier voor meer foto’s

hulp nodig?

Bij:
- Wateroverlast
- Stormschade
- Vervuild wegdek
- Stroomstoring
- Verkeershinder
- Graffiti verontreiniging
- Milieudelicten
- Drugsdumpingen

Bel: 0800 8043 of neem contact op.

Neem contact op