Het is wellicht niemand ontgaan, dat we de afgelopen dagen met hevige regenbuien te maken hebben gehad. Zo kregen wij afgelopen vrijdagavond een melding op de N348 bij Deventer. Door de regen wat intussen gevallen was, ontstonden er plassen in de tunnel. Het water kon niet weglopen en dit leidde tot een gevaarlijke situatie.

Onze werkzaamheden

In opdracht van de provincie Overrijssel zijn we met één van onze kolkenzuigers ter plaatste gegaan. Toen wij eenmaal ter plaatste waren bleek de put in de tunnel verstopt te zitten. Hierdoor kon de grote hoeveelheid water wat gevallen was niet in één keer weglopen. We hebben met de hogedruk haspel van de kolkenzuiger het riool doorgespoten, zodat het overtollige water weg kon stromen.

Om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren hebben we een gedeelte van de weg afgezet met onze botsabsorber. Ook hebben we gebruik gemaakt van één van onze voorwaarschuwingskarren.

We zien vaker dat hevige regenval zorgt voor blanke straten of bedrijfsterreinen. Dit is vaak te voorkomen door tweemaal per jaar de kolken/goten te reinigen. Heeft u vragen of wilt u weten wat er mogelijk is met onze machines? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Volgt u ons al op Facebook, neem snel een kijkje op onze bedrijfspagina

 

 

hulp nodig?

Bij:
- Wateroverlast
- Stormschade
- Vervuild wegdek
- Stroomstoring
- Verkeershinder
- Graffiti verontreiniging
- Milieudelicten
- Drugsdumpingen

Bel: 0800 8043 of neem contact op.

Neem contact op