Afgelopen week heeft Nederland te maken gehad met storm Chiara. De storm begon zondag en de dagen erna waren ook vrij onstuimig. Tijdens deze dagen zijn wij verschillende malen op pad geweest voor diverse werkzaamheden.

Fietspaden vrijmaken van takken

Zo hebben wij rondom Lettele en Ommen diverse fietspaden aangeveegd met onze Unimog met rolbezem. Door de storm lagen er grote hoeveelheden takjes op het fietspad, wat voor overlast zorgde. Met onze Unimog hebben wij deze takjes in de berm geveegd.

Veiligstellen stormschades

Verder zijn wij meerdere malen opgeroepen om stormschades veilig te stellen. Zo hebben wij op de N331 een ANWB-bord veiliggesteld, die was kapot gewaaid. Daarnaast hebben wij langs de N377 beschoeiingsbalken veiliggesteld, die waren los geraakt door de wind.

Afsluiting Markerwaarddijk voor vrachtwagens

Ook waren wij tijdens storm Chiara met verkeersregelaars en verkeersmaatregelen aanwezig op de Markerwaarddijk. Door windstoten was scenario 2 in werking gesteld door de Provincie. Wat betekent dat vrachtwagens en aanhangwagens niet over de dijk mochten rijden. Door de hevige wind was dit te gevaarlijk. Wij hebben het verkeer begeleid en omgeleid.

Aankomend weekend zal storm Dennis ons land binnenkomen. Mocht u last hebben van stormschade, wateroverlast of andere ongemakken door de storm. Neem contact met ons op via ons 24 uurs calamiteitennummer. De mannen van het oranjeleger staan voor uw klaar!

hulp nodig?

Bij:
- Wateroverlast
- Stormschade
- Vervuild wegdek
- Stroomstoring
- Verkeershinder
- Graffiti verontreiniging
- Milieudelicten
- Drugsdumpingen

Bel: 0800 8043 of neem contact op.

Neem contact op