Van der Kolk Zwolle is een dienstverlenend familiebedrijf die werkzaamheden uitvoert op verschillende vlakken. Zo voeren wij verschillende diensten uit in de Grond, Weg en Waterbouw (GWW). Zo houden wij ons bezig met veeg- en reinigingsdiensten tijdens asfalt- en onderhoudswerkzaamheden, reinigen van straatkolken en zijn we werkzaam in de incidenten support. Momenteel hebben wij de volgende vacatures openstaan:

Machinist veegmachine (40 uur)

Als machinist veegmachine ben je werkzaam op één van onze veegmachines. Onze machines worden voor verschillende doeleinden ingezet. De ene dag zorg je voor reinigingswerkzaamheden bij asfalteringswerkzaamheden. De andere dag zorg je dat een bedrijventerrein er weer spik en span bij ligt. Kortom geen dag is hetzelfde!

Benieuwd naar deze functie? Klik hier voor meer informatie.

Bijrijder/loper kolkenzuiger (40 uur)

Wil je actief zijn in de buitenlucht? Heb je zin om samen met onze chauffeur van een kolkenzuiger op pad te gaan? Dan is deze functie wat voor jou! Als bijrijder ga je samen met de chauffeur naar het project. Op locatie loop je naast de kolkenzuiger, licht je de putdeksels op en doe je de zuiger in de put.

Benieuwd naar deze functie? Klik hier voor meer informatie.

Ben je geïnteresseerd? Klik op de link van de vacatures of neem rechtstreeks contact op met Jeroen van Werven 06-22200160. Of stuur je sollicitatiebrief en CV naar jeroen@vanderkolk-zwolle.nl.

Staat er geen vacature tussen die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie via onderstaande button!