Op maandag 11 oktober kregen wij de melding om te assisteren op de N50 bij Kampen. Hier was een vrachtwagen met slachtafval gekanteld, wat zorgde voor grote overlast. De N50 tussen Kampen en Ens is tot de volgende ochtend 5 uur afgesloten geweest voor het verkeer.

Schoon met stoom!

Door onze opdrachtgever werden wij al snel opgeroepen om ter plaatse te komen met ons calamiteitenvoertuig met warm-water en wegdekreiniger. Doordat de oplegger met slachtafval volledig was leeggelopen op de weg en berm, zorgde dit voor een behoorlijke uitdaging. Nadat er gezamenlijk met verschillende partijen een plan van aanpak was gemaakt, kon de bergingsklus beginnen. Tijdens de berging is door verschillende partijen de grote hoeveelheid slachtafval bij elkaar geschoven en overgeschept in trailers. Nadat de trailer rechtop was gezet, hebben wij deze schoongespoten met heet-water.

Nadat het meeste slachtafval van het wegdek was verwijderd, hebben wij met onze wegdekreiniger diverse reinigingsrondes uitgevoerd.

Verkeersmaatregelen

Op de oprit bij Ens naar de N50 zorgde wij gedurende de opruimwerkzaamheden voor de verkeersmaatregelen. We hebben de oprit afgesloten en onze verkeerregelaar leidde het verkeer om. Daarnaast is onze tekstwagen ingezet op de A6 om het verkeer om te leiden.

hulp nodig?

Bij:
- Wateroverlast
- Stormschade
- Vervuild wegdek
- Stroomstoring
- Verkeershinder
- Graffiti verontreiniging
- Milieudelicten
- Drugsdumpingen

Bel: 0800 8043 of neem contact op.

Neem contact op