Inmiddels is de lente weer van start gegaan. Steeds meer mensen beginnen met het onderhouden van hun tuin. Van der Kolk biedt uitkomst bij het zowel onderhouden als up-graden van uw tuin.

Containers en bigbags

Bij het onderhouden van uw tuin komt er vaak veel groenafval vrij, zoals takken, onkruid en ander organisch afval. Wanneer u dit afval wil afvoeren, hebben wij diverse mogelijkheden. Zo kunnen wij bigbags leveren om later uw afval af te voeren. Daarnaast is het mogelijk om een afvalcontainer te huren, waar uw het afval in kunt verzamelen.

Tuinaanpassingen

Indien u in een nieuwbouw woning bent komen wonen en de achtertuin plant klaar wilt maken of uw tuin wilt herinrichten bent u ook bij ons aan het goede adres. Wij beschikken over een variatie van grondwerkmachines, zoals kranen, gronddumpers en een shovel. Bij nieuwbouw tuinen kunnen wij uw tuin volledig uitgraven en voorzien van grond en zand. Daarnaast is het mogelijk om uw huidige beplanting te rooien en schone grond aan te brengen in uw tuin.

Mocht uw zelf aan de slag willen, kunnen wij grond en zand leveren. Zowel los gestort, in een container of in bigbags.

Benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op! Voor het huren van containers voor groenafval of ander bouwafval, bekijk de containerverhuur pagina.

hulp nodig?

Bij:
- Wateroverlast
- Stormschade
- Vervuild wegdek
- Stroomstoring
- Verkeershinder
- Graffiti verontreiniging
- Milieudelicten
- Drugsdumpingen

Bel: 0800 8043 of neem contact op.

Neem contact op